Jupiter

Visie & groei

Als vijfde planeet vanaf de zon is Jupiter verreweg de grootste planeet in ons zonnestelsel. Jupiter staat voor het spotten van kansen die je zelf niet zou zien. Met die kansen helpen we jou aan een uniek competitief voordeel.

Wij geloven dat jouw huidige positie slechts het begin is van wat je kunt bereiken. Journey to Jupiter symboliseert jouw reis van waar je nu staat naar het uitdagen van de marktleider.

Het zit in ons DNA

Altijd aan

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. We staan ermee op en we gaan ermee naar bed. 24/7 op zoek naar een canvas voor onze ideeën. Onze drang naar creativiteit is niet te temmen. Het is simpelweg onze lifestyle.

Altijd avontuurlijk

Steeds weer op zoek naar nieuwe inspiratie en verse perspectieven. Die vinden we in kleine, simpele dingen, maar ook in vreemde prikkels buiten de gebaande paden. Nooit bang om nieuwe dingen te proberen of het randje op te zoeken.

Altijd onderscheidend

Wanneer alles op elkaar lijkt, gaan wij voor uniek. De honger naar vernieuwende ideeën stopt alleen niet bij 'iets anders'. Het moet écht iets toevoegen aan iemands leven. Een glimlach, een nieuw product of een ander perspectief.

Het team

Michel Bron
Brand strategist

Don't be Shy Come say hi

UP